Verkkouutiset: Hotels.com: Teemme yhteistyötä Keskusrikospoliisin kanssa

11.5.2016

Hotellivaraussivusto Hotels.com kertoo tehneensä sisäisen tutkinnan epäillyistä suomalaisiin kohdistuneista maksuvälinepetoksista.

Lännen Media uutisoi 27. huhtikuuta, että poliisille oli tullut päivittäin rikosilmoituksia, joissa yhtenä osapuolena oli mainittu hotellivaraussivusto Hotels.com. Koko alkuvuonna, 25. huhtikuuta mennessä, Hotels.com oli mainittu kaikkiaan 349 rikosilmoituksessa.

Keskiviikkona Hotels.com tiedotti, että se on suorittanut perusteellisen sisäisen tutkinnan ja käynyt läpi Keskusrikospoliisin sille ilmoittamat tapaukset, eikä sivuston taustayhtiö ole löytänyt mitään selvää todistetta siitä, että Hotels.comin järjestelmiin olisi murtauduttu.

– Teemme yhteistyötä Keskusrikospoliisin kanssa. Olemme pyytäneet heitä toimittamaan meille mahdolliset todisteet, jotka liittyvät tiedotusvälineissä esitettyihin väitteisiin siitä, että Hotels.comin asiakastietoja olisi yritetty käyttää petollisesti.

Hotels.com toteaa suhtautuvansa asiaan erittäin vakavasti.
– Ohjeistamme kuluttajia ilmoittamaan mahdolliset luottokorttitietojen väärinkäyttöepäilykset oman luottokortin myöntäjälle.

Lue uutinen: Verkkouutiset 11.5.